Vstupenky na Vršovické derby jsou stále v prodeji

Pořiďte si lístek předem, pokladna v den utkání bude zavřena.

Vstupenky na Vršovické derby jsou stále v prodeji

V sobotu 6. dubna 2024 je na programu FORTUNA:LIGY další Vršovické derby. Do sektorů Bohemians si můžete koupit vstupenky přímo v Ďolíčku ve fanshopu. Cena vstupenky je 370 Kč a doporučujeme všem její včasné pořízení. Podle informací našeho SLO bude v den utkání pokladna u sektoru hostů zavřená. Pro slevu pro vozíčkáře a děti je potřeba napsat e-mail SLO do čtvrtka 4. dubna 2024. Více informací je popsáno níže.

SK SLAVIA PRAHA vs. BOHEMIANS PRAHA 1905
27. kolo F:L • sobota 6. dubna 2024 • 18:00 • Praha, Fortuna Arena

JAK NA STADION
Adresa stadionu je U Slavie 1540/2a, Praha. Pokud jedete osobním automobilem, parkování je doporučené na parkovišti Nákupního centra Eden. V případě využití hromadné dopravy je přímo před stadionem zastávka Slavia – Nádraží Eden, kam jezdí autobusy číslo 135, 213, 136 a 150. Případně lze využít nedalekou tramvajovou zastávku Slavia – Nádraží Eden na ulici Vršovická, kde jezdí linky 7, 22, 19, 4, 6, 27, 13 a 24.

VSTUPENKY NA ZÁPAS
• Cena vstupenek je 370 Kč a v prodeji jsou ve fanshopu a online.
• Děti do 14 let včetně mají vstupenku za 200 Kč. Pro uplatnění slevy je potřeba kontaktovat SLO na slo@bohemians1905.cz do čtvrtka 4. dubna 2024.
• Pro děti do 6 let jsou vstupenky zdarma, přičemž dítě nezíská nárok na vlastní sedačku.
• Člověk pohybující se na vozíku zaplatí 190 Kč. Pro uplatnění slevy je potřeba kontaktovat SLO na slo@bohemians1905.cz do čtvrtka 4. dubna 2024.


PŘÍSTUP DO SEKTORU BOHEMIANS

Pro fanoušky Bohemians jsou vyhrazeny sektory 119, 120 a 121, do kterých je přístup vstupem číslo 3. Otevření hlediště v den zápasu je 1 hodinu před začátkem ligového utkání.

BEZPEČNOSTNÍ KONTROLY PŘI VSTUPU
Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být, jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol. Fanoušci a příznivci hostujícího týmu jsou povinni zdržovat se pouze v sektoru určeném vlastníkem arény pro příznivce hostujícího týmu a jsou povinni respektovat organizační pokyny pořadatelské nebo bezpečnostní služby, případně policie. Na stadionu najdete úschovnu zavazadel, která se nachází vedle pokladen u vstupu č. 4. Zavazadla, která se podle Návštěvního řádu Fortuna Areny nemohou vnášet na stadion, si zde můžete odložit za poplatek 50 korun za menší předměty (batoh, notebook) a 100 korun za větší předměty. Úschovna je otevřena hodinu a půl před začátkem zápasu. Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde nebudou překrývat reklamní bannery. Fanouškům doporučujeme seznámit se s návštěvním řádem stadionu ZDE.