Bohemians Meet & Quiz

Přihlaste svůj tým do klokaního hospodského kvízu.

Bohemians Meet & Quiz

Bohemka jde opět svým fanouškům o něco blíže a dál za brány stadionu. Příští týden proběhne první hospodský kvíz pod organizační záštitou SLO Bohemians. Přihlaste svůj tým, přijďte si popovídat s představiteli klubu i hráči a vyhrajte zajímavou cenu.

Otestujte své fotbalové znalosti, ukažte, jak dobře znáte Bohemku a zjistěte informace o aktuálním dění v klubu.Večer plný fotbalu a otázek. Začneme diskuzí fanoušků s SLO Vladimírem Pavlíkem, který za přítomnosti vedení a managementu Bohemians odpoví na vaše případné dotazy týkající se domácích i venkovních zápasů nebo klubu samotného.Nastíníme vám i plány do budoucna. Co se v Bohemce chystá a na co se připravit.A hlavně zahrajeme si klasický hospodský kvíz, ve kterém prověříme nejen vaše všeobecné fotbalové znalosti, ale také jak dobře znáte náš milovaný klub.

První Bohemians Meet & Quiz se uskuteční ve čtvrtek 11. dubna od 19:05 v Music Bar Bourák na pražském Chodově (Ke Kateřinkám 1411/17). Týmy do kvízu mohou mít dva až osm členů. V každém soutěžním kole položíme deset otázek plus jednu prémiovou. Vyhraje tým, který po pěti kolech kvízu získá nejvíce bodů.Soutěžíme o VIP vstupenky do Ďolíčku, zásobu piva a náš bohemácký merch. Registrace týmů zasílejte na email slo@bohemians1905.cz.