Začal prodej vstupenek na zápas s Pardubicemi

Poslední dubnovou neděli oživí v Ďolíčku opět fanzóna.

Začal prodej vstupenek na zápas s Pardubicemi

V prodeji jsou vstupenky na poslední domácí utkání v základní části FORTUNA:LIGY. V neděli 28. dubna do Vršovic přijedou Pardubice. Utkání začíná v 15 hodin, stadion se otevře o dvě hodiny dříve. Na Náměstíčku bude opět přichystaná fanzóna.

VSTUPENKY ONLINE
Všem fanouškům doporučujeme nákup vstupenek online a včas. Skýtá to několik výhod. Zajistíte si své oblíbené místo na stadionu s předstihem, ušetříte 50 Kč za jednu vstupenku oproti cenám v den zápasu a navíc se vyhnete riziku, že vámi vybraný sektor bude vyprodaný.

VSTUPENKY V ĎOLÍČKU
Přímo na stadionu Bohemians si můžete vstupenky zakoupit ve fanshopu v jeho běžné otevírací době.
PO 13:00-18:00
ÚT 10:00-16:00
ST 10:00-16:00
ČT 10:00-18:00
09:00-16:00


CENA VSTUPENEK
V předprodeji zaplatíte za vstupenku na hlavní tribunu 300 Kč, do sektorů B a C je to 200 Kč. V den zápasu budou případně ceny 350 Kč (A) a 250 Kč (B, C). Cena 200 Kč v předprodeji a 250 Kč v den utkání platí také pro sektor hostů označený jako sektor D. Příznivům hostujícího klubu doporučujeme přečíst si před cestou do Ďolíčku užitečné informace na stránce INFO PRO FANS HOSTŮ.


POZOR NA PODVODNÍKY

Dejte si pozor na falešné a předražené vstupenky na černém trhu. Jediné platné vstupenky zakoupíte u Ticketportalu a v Ďolíčku. Za vstupenky pořízené mimo oficiální distribuci neneseme žádnou odpovědnost a případná finanční škoda půjde zcela na vrub kupujícího. Zejména upozorňujeme na web Viagogo, kde jsme v minulosti zaznamenali několik podvodných prodejů. Předprodej vstupenek za vyšší cenu je zároveň zakázán Všeobecnými podmínkami vstupenek Bohemians. Takové vstupenky mohou být bez náhrady zneplatněny.

§ 4 Obecná ujednání
5. Zákazník není oprávněn přeprodávat vstupenku či voucher třetí osobě za vyšší cenu než tu, která je uvedena na příslušné vstupence či voucheru. Bohemians Praha 1905 si v případě zjištění porušení tohoto zákazu vyhrazuje právo zneplatnit tuto vstupenku či voucher, v důsledku čehož nebude způsobilá k umožnění přístupu na fotbalové utkání. Zákazníkovi v takovém případě zároveň nenáleží žádné právo na náhradu.

Ve vlastním zájmu si přečtěte Všeobecné podmínky vstupenek ZDE a Návštěvní řád Ďolíčku ZDE.